Njekrásnější skříně na míru

Zařizování a vybavování nového bytu či domu chce velké množství důvtipu a přemýšlení o správném rozvrhnutí pokoje. Je důležité, aby z nově zařízené místnosti dýchala příjemná domácí atmosféra, aby vše ladilo, ale také aby byl prostor prakticky rozvržen. Je velmi nepříjemné zjistit, že po několika letech obývání, je místo nedostačující a je potřeba jej nějak změnit a přeorganizovat.

skříň

Mnohde jsou výbornou volbou vestavěné skříně, které nabízí velké množství úložných prostor, a navíc se dají velmi pěkně zakomponovat do vybavení interiérů. Pokud je na jejich přední straně připevněné velké zrcadlo, dokáží dokonce opticky zvětšit místnost, která by se mohla po jejich instalaci jevit poněkud stísněně. Díky tomu, že tyto skříně je možné vyhotovit na míru, jsou vhodné i do pokojů, které mají atypický charakter. Na tento typ úložných prostor se specializuje firma STEN, která staví své jméno na kvalitních materiálech i zpracování. S výrobou mají dlouholetou zkušenost a jejich výrobky stále neztrácí vytříbenou eleganci a moderní design.

úložný prostor

Hodí se nejen do ložnic, ale i dalších pokojů, jako je kuchyně a šatna. Vestavěné skříně na míru jsou vyráběny podle 3D modelu, který je připraven na základě prvního setkání se zákazníkem. Během něj jsou sepsány přání a požadavky, které má skříň splňovat. Spolu s ním se vytváří také předběžná cenová kalkulace a finanční rozpočet. Během příprav se na odborné zástupce firmy můžete obrátit s dotazy, se kterými si sami nebudete vědět rady, ať už se jedná o využitý materiál nebo nejvhodnější konstrukci skříně. Montáž provádí výhradně zkušení montážníci s dlouholetou praxí. V jejich práci se objevují moderní přístupy a novinky, které zajistí lepší design, kvalitu i výdrž po dlouhé roky. Navíc velkou výhodou je jejich cenová dostupnost, která ale znamená výbornou kvalitu i moderní design.